Dana Mladin

Despre mine

Sunt Dana Mladin si sunt dependenta de munca si de calatorii. Bine, fie, si de dulciuri ☺

Multi mi-au spus ca m-am maritat cu televiziunea… O fi ea vinovata pentru multe din viata mea, dar eu ii recunosc si meritele.

Copilaria mea a insemnat inot de performanta, multe, foarte multe emisiuni tv pentru copii, spectacole, evenimente, dar si roluri in filme artistice si seriale de televiziune.

N-am devenit actrita, desi multi ani de zile am fost convinsa ca pentru asta sunt facuta. Tzeapa – nici vorba ☺. Am ales Jurnalismul, la Universitatea Bucuresti. In timpul studentiei, am devenit si “Dana Mladin de la Scoala vedetelor” – emisiunea care a schimbat macazul in muzica si divertismentul anilor `90 si pentru care inca sunt recunoscuta pe strada, dupa mai bine de 20 de ani…

Scolirea mea ca producator a inceput socant, la 26 de ani, cand Valeriu Lazarov a decis sa imi dea pe mana mamutul “Surprize Surprize”.

Am realizat o sumedenie de emisiuni de divertisment, am lucrat cu mai toate vedetele din Romania, am produs pentru TVR, Antena Group, Pro TV si Prima, dar cel mai mult, pentru Antena 1.

De vreo 15 ani, fara sa constientizez, muncesc ca sa calatoresc ☺. Adica mai tot ce castig se duce pe calatorii! Cu toata frica mea de zboruri…

Ce scriu aici din drumetiile mele sunt impresii, trairi, informatii aflate ca simplu turist, experiente personale. Nu emit teorii, nu dau verdicte, nu ofer “retete” perfecte. Exista oameni priceputi care fac deja asta. Asa ca nu va asteptati sa ofer ghiduri, ci povesti.

Din TV si cinematografie, sper sa am memoria si rabdarea sa pun pe hartie prin cate am trecut, de la varsta de 3 ani incoace.

In rest, vreau sa scriu despre viata asa cum e. Realizez ca banalul de care ne lovim cu totii este, de multe ori, mai palpitant decat “senzationalul” pe care ni-l vand unii…

E posibil sa va faca placere sa cititi ce pun aici. Dimineata la cafea, pe wc sau in metrou, la coafor, la coada la Impozite sau in aeroport, cand n-aveti somn noaptea, cand asteptati sa intrati la doctor sau in timp ce va tineti in brate copilul adormit.

Dar, la fel de bine, e posibil sa nu va placa. Sa nu va intereseze. Sa nu vreti sa va pierdeti timpul pe site-ul meu. Nu-i bai. Ma bucur de oaspeti cand sunt, cati sunt si sper ca, din cand in cand, sa va fac ziua mai… colorata.