Dana Mladin

Jurnal de coronavirus (7) – Mi-a sosit pachetul de masti din China!!!

Eu, detinatoare permanenta de masti de folosit cand sunt racita, iata cum ma trezesc in ianuarie cu stocul aproape terminat. Atat marfa adusa de mine din China, cat si marfa luata de pe internet.

Asa ca ma pun pe comandat iar, sa nu cumva sa ma gaseasca vreo tuse fara masca…

Imi au 3 seturi de cate 10. Ajung… Model “camuflaj”, ca sa nu ma plictisesc J. Ca pana acum am purtat cu dinti, cu mustati, cu fermoar, cu flori, buburuze, pisicute si alte imprimeuri vesele.

Ce sa vezi, la cateva zile dupa ce am facut comanda, incepe nebunia cu virusul. Vaaaai!!! Daca as fi banuit, as fi comandat un camion!!!

Dupa doua luni de asteptare, timp in care mi-am pierdut speranta ca voi mai primi micul colet cu marfa atat de pretioasa acum, surprizaaaa: aflu ca tre’ sa merg la oficiul postal, sa ridic pachetul. Yupiii!!! Mi-au venit mastile!!! Sunt bogata!!! Sunt protejata!!!!!

Ies din Posta fãloasã… Pai cine mai are ca mine 30 de masti, pe praful asta… Desfac punga sa imi pun deja o masca “proaspata” si… am pus-o!

Hahahahahahahahaha. Cam 5 pagini de rasete as scrie, caci atat de mult am ras cand am vazut ce am primit. Pacaleala de 1 aprilie?!?! Nici vorba, o alta comanda de-a mea!…

Nu ma dezic: pe langa ceva util, tre’ sa imi iau eu si niste prostii. Asa ca va prezint si celelalte 3 masti primite. Ca doar astea au sosit, nu si cele de care aveam nevoie… J))

Oare m-or feri de virus?…

2 Comments

  • Petre ALEXANDRU

    3 aprilie 2020 at 12:04

    Mladinule care ești Danutz, mai întâi un La mulți ani! – cu intarziere ce-i drept. Să fi binecuvântată cu sănătate, prosperitate și mereu bucurii împreună cu cei dragi ție. Altu’fel – mi-e a bucurie citindu-ti sugubetele întâmplări, că te simt că ești bine. Și nu-i puțin lucru. Hai! – așa să-ți fie „toujour și mereu”.

    Răspunde

Lasă un răspuns